maanantai 30. tammikuuta 2017

Day 23

Hola! Taas yksi viikko takana. 7 vielä edessä. Ollaan kämppiksen kanssa huomattu, että joka viikko aika vaan menee nopeempaa ja nopeempaa. Mitä enemmän tähän paikkaan tottuu, niin sitä nopeempaa aika vaan menee. Kerroin viime postauksessa, että viikonloppu olisi tosi kiireinen, ja niinhän se oli. Jännitin jo etukäteen koko viikonloppua, koska tiesin että talo tulee olemaan tupaten täynnä. Mietin että mitenköhän pärjään ja miten kaikki sujuu.. Jännitin ihan turhaan. Kaikki sujui mielestäni tosi hyvin! Nukahdin sunnuntai yönä hymy huulilla kun oli niin hyvä fiilis viikonlopusta. Meillä on niin hyvä porukka töissä, että tunnen itseni niin onnekkaaksi, että saan työskennellä niin hyvien tyyppien kanssa :-)


Harry's Lounge and Kitchenissä työskentelee minun lisäksi 4 henkilöä. Eli meitä ei ole montaa töissä. Silloin kun ravintolassa on jotain erityis tapahtumaa, niin meille tulee yleensä yksi lisäapu. Hänkin on tosi mukava ja työt sujuu hänenkin kanssaan niin hyvin! Keittiössä meillä on Espanjalainen Laura töissä, joka puhuu hyvin vähän englantia. Välillä voi olla vähän hankaluuksia ymmärtää toisiamme, mutta opin koko ajan lisää espanjaa, ja kyllä Laurakin osaa vähän englantia (kaikki tärkeät sanat, esim ruoat yms.)

Ravintola on kooltaan mielestäni sopivan kokoinen. Ei liian iso, eikä liian pieni. Edelliseen postaukseen laitoin kuvia ravintolasta, siitä hahmottaa vähän sitä kokoa. Meillä on etuterassi, jossa on neljä sohvapaikkaa. Takaterassilla on reilu 20 hengen paikkaa. Sitten on Lounge ja ravintola tila. 

Ravintolassa on tosi hyvät ruoat. Viime viikon lounas: ankkaa ja perunoita, nam!
Sitten kerron hieman työtehtävistäni: pääasiassa olen siis tarjoilija, eli otan asiakkailta tilauksia ja vien pöytiin ruokia ja juomia. Teen myös erilaisia kahveja, kuten esimerkiksi cafe solo, cafe con leche, latte, cafe americano.. Nyt olen kumminkin päivävuoroissa ollut aika paljon keittiössä apuna. Olen siellä mm. kuorinut perunoita ja bataattia, pilkkonut korianteria ja persiljaa, tehnyt valkosipuli perunamuusia, tehnyt snizeleitä (eli leikannut lihasta siivuja ja hakannut sitä ohueksi), pilkkonut sipulia ja porkkanaa, maustanut vähän jotain kastikkeita. Minusta on kiva tehdä välillä jotain ihan muuta, kun tarjoilla :-) Työtehtäviini kuuluu myös lattian lakaisu, lasien ja aterimien kiillottelu, vessojen siistiminen ja pöytien pyyhkiminen. 


Täällä on tosi paljon ihania suomalaisia (myös ulkomaalaisia) asiakkaita. On niin ihana jutella asiakkaiden kanssa niitä näitä, ja parasta on se, kun jotkut tulee jopa halaamaan kun he tulevat syömään! Siitä tulee niin hyvä fiilis :-) Olen saanut paljon hyvää palautetta sekä asiakkailta, että työkavereilta! 

Olen tutustunut parhaiten yhteen eläkeläispariin, johon törmään aina sillointällöin kadulla ja kahvilassa, ja tietysti meidän ravintolassa. He ovat aina niin iloisia, kun he näkevät minut (ja minä tietenkin olen iloinen kun näen heidät). Olmme jutelleet niin paljon kaikkea elämästä ja muusta, pidämme varmasti yhtä tulevaisuudessa!! 




Kävin perjantain Ruzzelin (yksi opiskelijoista) kanssa Torreviejan markkinoilla. Ne järjestetään aina perjantaisin. Olin kuullut että ne on aika isot markkinat ja paljon porukkaa, mutta en ikinä olisi uskonut että niin isot ja niin paljon porukkaa! Eihän siellä edes jaksanut katsella erityisemmin mitään, kun oli niin paljon ihmisiä. Ostin kuitenkin ihananmakusia mansikoita, sillä nyt täällä on mansikka kausi. Ruzzel osti churroja :-) 

4,90 e kilo mansikoita! 

Churroja

Markkinat

Love this view!!
Seuraavaan kertaan taas, hasta luego! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti