maanantai 13. helmikuuta 2017

Day 37

Hola! 41 työtunnin viikko taas takana, ihana viettää taas vapaapäivää. Käytiin kaverin kanssa aamulla lenkillä. Tuntu hyvältä ihan pienikin lenkki. Täällä en ole okein kerennyt käydä juoksemassa tai tehdä mitään muuta kunnon liikuntaa, kävelty on kyllä senkin edestä.. Töitä kun on aamuisin sekä iltaisin niin ei sitä oikein jaksa siinä välissä lähteä juoksemaan. Muutenkin juokseminen täällä yksin ei ole kovin miellyttävää..

Viime viikko töissä oli tosi kiva. Meillä oli keskiviikkona ja torstaina ohjelmaa, sillä suomesta tuli 3 stand up koomikkoa tekemään parin päivän keikkaa Torreviejaan. Keskiviikkona henksu (minä ja toinen työntekijä) päästiin kesken työpäivää katsomaan heidän keikkaansa. Oli niin hauskaa, en muista milloin viimeksi olisin nauranut niin paljon!! Ennen keikkaa meillä oli etkot raflassa (lipun hintaan kuului ruoka ja ruokajuoma) ja keikan jälkeen jatkot.

Mietin juuri eilen illalla, miten kivaa on täällä mennä töihin. Työ on kivaa kun on mahtavat työkaverit ja ihania asiakkaita. Päivät menee niin nopeasti kun töissäkin on kivaa. Tulee kyllä hirveä ikävä työporukkaa, tota ravintolaa ja vakkariasiakkaita. Olen tähän mennessä tehnyt jo 190 työtuntia, 110 jäljellä, jaiks..

Huomenna on ystävänpäivä. Olen töissä 12.00-15.00 ja sitten taas 18.00-24.00. Pitkä päivä tiedossa, mutta hyvillä fiiliksillä odotan huomista :-) En voi käsittää, että ensi viikolla poikaystäväni tulee käymään. Voisin alkaa itkemään kun edes mietin sitä! Toivottavasti säät pikkusen paranisi, nyt on ollu aika kylmää kun täälä on joka päivä kauhea tuuli.

Nyt ei ole mitään kuvia laitettavana, koska en ole ottanut viime postauksen jälkeen yhtäkään kuvaa. Ehkä ensi viikolla sitten. Hasta luego! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti